Alapítványi bemutatkozó

A „Szép Holnap”  Alapítványt a Kemény Zsigmond Utcai Óvoda szülei  és dolgozói alapították, hogy közvetve vagy közvetlenül segítsék az óvodai ellátás közfeladat teljesítését:

  • Az óvoda tárgyi feltételeinek javítása, játékszerek, oktatási és készségfejlesztő eszközök, felszerelési tárgyak vásárlása.
  • Az egészséges életmód optimális feltételeinek megteremtése, az óvoda ideális környezeti adottságaira  építve-, új lehetőségek felkutatása és azok beépítése az óvoda mindennapi életébe(kiállítások, kirándulások és sportrendezvények szervezése). Természetjáró programokhoz szükséges közlekedési költségek támogatása.
  • Óvodapedagógusok szakmai továbbképzésének támogatása, a 3-7 éves korú gyermekek testi-, lelki-, és szellemi fejlődésének alapos megismerése, széleskörű fejlesztése, sokszínű tevékenységének biztosítása.
  • A szülők számára gyermekneveléssel, egészséges életmóddal kapcsolatos ismeretterjesztő előadások szervezése és tartása, mely előadásokon való részvételt az alapítvány ingyenesen biztosítja. 
  • A kötelező óvodai ellátáson kívüli felzárkóztató, tehetséggondozó foglalkozások támogatása.
  • Különböző pályázatokon való részvétel, melyek segítségével a tárgyi feltételek javítása, beszerzése válik lehetővé. Az óvoda ideális természeti adottságainak fejlesztése(Pályázatok, parkosítás, zöldterületek gondozása). 

Az Alapítvány Kuratóriumi tagjai: 

Nagyné Czibere Katalin –elnök

Berettyán –Csorba Mónika – elnökhelyettes 

Szőllősi Krisztina – titkár

Kiss Istvánné Szikszai Margit – tag

Demjénné Ábel Beatrix – tag

Működteti a WordPress.com.